Ajuntament de Pontons

Presentació de la 20a edició de la Marxa 7 Cims

L’alcalde, Josep Tutusaus, va assistir a la presentació de la 20a edició de la marxa no competitiva dels 7 Cims, un esdeveniment icònic en el calendari per als amants de la natura i l’esport. Aquest esdeveniment té un dels seus punts claus en el municipi de Pontons.

Programada pel 5 de maig, la marxa començarà des de Torrelles de Foix a les 6:30 del matí. Els participants es llançaran a una aventura que cobreix 53,8 km amb un guany d’elevació total de 4370 metres. Aquest any, la ruta ha estat renovada amb canvis significatius que redueixen tant la distància com l’elevació, introduint novetats com el cim del Solanes i el Turó de Sant Joan. Amb més de 250 marxadors ja inscrits, l’anticipació està al màxim!

L’alcalde Josep Tutusaus va reafirmar el suport del municipi a la marxa 7 Cims i a la promoció de l’esport i el turisme actiu, destacant Pontons com a punt clau en aquesta ruta emblemàtica. Amb més de 250 participants ja inscrits, la marxa promet ser un esdeveniment inoblidable tant per als marxadors com per als espectadors.

Les inscripcions estan obertes fins al 23 d’abril o fins a arribar als 700 participants.

No us perdeu aquesta aventura que combina esport, natura i esperit comunitari.