Ajuntament de Pontons

Pontons estrena un mural de l’Escola el Roure per a la Igualtat de Gènere

Els alumnes de l’Escola el Roure, amb el suport de l’Ajuntament de Pontons, han elaborat un mural en una demostració de creativitat i consciència social a l’aparcament municipal.

Aquesta obra d’art, pintada els dies 12 i 13 de març, és el resultat directe de les activitats dutes a terme en commemoració al Dia Internacional de les Dones, destacant el compromís de l’escola, la comunitat educativa i l’ajuntament cap a la promoció de la igualtat de gènere, fomentant la dedicació i el treball conjunt per fomentar valors d’igualtat i respecte dins i fora de Pontons.

La proposta artística s’origina d’una taula rodona amb debat entre els alumnes, l’ajuntament i famílies generat durant les activitats promogudes per l’escola en commemoració del Dia Internacional de les Dones el passat 8 de març. Les converses i reflexions d’aquell dia van servir d’inspiració per a Mariona Ríos en el disseny d’aquest mural, que captura l’essència dels temes tractats i els transforma en una expressió visual que enriqueix l’entorn urbà.

Aquesta iniciativa destaca no només per la seva contribució estètica a l’espai públic sinó també pel seu valor educatiu i simbòlic. El mural es converteix en un punt de referència visual que recorda la importància de continuar treballant per una societat més igualitària, reflex d’un compromís compartit entre l’escola i l’ajuntament. Un instrument d’educació i reflexió on la igualtat no sigui només un objectiu a assolir, sinó una realitat viscuda dia a dia.

L’ajuntament reafirma el seu suport a iniciatives que impulsen el desenvolupament de valors cívics entre els més joves. Per aquest motiu, felicitar l’Escola el Roure per la seva proposta innovadora i per fomentar un espai de diàleg i expressió que contribueix significativament al desenvolupament d’una societat més justa. I un agraïment a Mariona Ríos, als petits artistes i a totes les persones que van participar en aquesta iniciativa tan significativa.

Esperem que aquesta obra serveixi d’inspiració i punt de reflexió per a tots els habitants i visitants de Pontons, reafirmant el nostre compromís amb la creació d’un entorn més igualitari i respectuós per a tothom.

Podeu trobar tota la informació actualitzada a www.pontons.org