Ajuntament de Pontons

Inauguració oficial de la nova Penya Blanc i Blava de Pontons

Dissabte passat Pontons es va vestir de festa per celebrar la inauguració oficial de la nova penya de l’Espanyol, un esdeveniment que va reunir figures destacades del món del futbol, representants de l’ajuntament i aficionats del club perico al municipi.

L’acte va ser presidit per Rosa Pedrosa, presidenta de la nova penya, qui va expressar la seva il·lusió i entusiasme per aquest nou capítol en la història esportiva de Pontons al voltant del seu club. «És un honor donar la benvinguda a tots els aficionats de l’Espanyol i compartir amb ells aquesta passió que ens uneix» va afirmar Pedrosa.

L’Ajuntament de Pontons va estar representat per l’alcalde, Josep Tutusaus, i la regidora d’Esports, Rosanna Escofet, els quals van reafirmar el compromís de l’ajuntament amb les iniciatives que fomenten l’activitat esportiva i la cohesió social. «Aquesta penya no només serveix com a espai per a l’entreteniment i el lleure, sinó també com a plataforma per a la promoció de l’esport i els seus valors, com el respecte, la inclusió i la superació personal a través de l’activitat esportiva al municipi» va afegir Tutusaus.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de figures de renom com Ton Roig, president de la Federació Catalana de penyes del RCD Espanyol; Rafael Marañon, màxim golejador històric del club perico; Angui Blanch, destacat porter del club que també va jugar al FC Vilafranca; Raúl Longhi, exjugador i entrenador argentí; Dolors Ribalta, pionera del futbol femení de l’Espanyol; i Elisabeth Sánchez, una de les primeres jugadores de la selecció espanyola de futbol femení.

Des de l’Ajuntament de Pontons, es vol agrair a tots els participants i organitzadors per aquesta jornada memorable, remarcant el suport a aquesta i totes les iniciatives que fomenten l’esport i els seus valors al municipi.