Ajuntament de Pontons

El proper dijous 9 de maig arriba el caixer mòbil de la Diputació a Pontons

Les estades seran d’uns 20 minuts i s’hi podrà retirar efectiu i fer altres gestions telemàtiques com el pagament de tributs a l’ORGT.

La Diputació de Barcelona posa finalment en marxa el servei de caixers mòbils per als municipis petits que no tenen oficina bancària ni caixer, i a Pontons aquest servei s’oferirà dos cops cada mes. La posada en servei estava prevista inicialment el 16 d’abril, però per qüestions tècniques finalment s’ha posposat fins al 9 de maig.

Les estades del vehicle seran curtes -d’uns 20 minuts- i s’hi podran fer diferents operatives simples per via telemàtica com treure diners, consultar el saldo o bé pagar els tributs locals de l’ORGT. El caixer mòbil se situarà al pàrquing municipal.

La primera visita del caixer mòbil serà el 9 de maig a les 10.40h.

Serveis i gestions
El caixer mòbil de la Diputació de Barcelona permet fer diferents operacions simples com treure efectiu amb la targeta o el mòbil (aquesta operació de retirada de diners té una comissió d’1,35 euros).

La resta de serveis no tenen cap cost i inclouen la consulta del saldo i dels últims moviments, el canvi de PIN, la recàrrega de targetes de prepagament i també el pagament de tributs locals gestionats per l’ORGT de la Diputació (Oficina de recaptació i gestió tributària).