Ajuntament de Pontons

Pontons estrena la Fira de la Poma amb gran afluència de públic

La primera edició de la Fira de la Poma de Pontons, celebrada aquest diumenge 26 de novembre, ha estat un èxit superant totes les expectatives d’assistència. L’esdeveniment, fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Pontons, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i amb el suport de la Diputació de Barcelona, va ser una veritable festa per a la promoció del producte local.

La fira va ser inaugurada per l’alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, juntament amb Núria Catà, consellera d’Agricultura, Medi Rural i Productes de la Terra del Consell Comarcal, Sergi Vallès, diputat d’Infraestructures i Territori, i Joan Manel Montfort, conseller d’Empresa i Ocupació del Consell Comarcal. Tots ells van estar acompanyats dels regidors i regidores de govern.

En la inauguració, l’alcalde Tutusaus va expressar el seu orgull i agraïment per l’èxit i la gran participació, destacant la importància de la fira com a plataforma per a la promoció de la poma de Pontons demostrant un compromís ferm en la promoció i valorització dels productes locals. A banda, l’alcalde, va fer un especial agraïment a tothom que s’ha  implicat per dur a terme la Fira, als estands participants, les cases rurals i turístiques, comerços els restaurants, l’escola, la Gent Gran, l’ADF de Pontons i a les regidores i regidors de govern.

La Fira de la Poma de Pontons va ser un aparador de la gran oferta gastronòmica, comercial i  turística del municipi. Va comptar amb la participació dels productors locals de poma i raïm, embotits i pa, comerços, restaurants i allotjaments rurals. La gent gran va presentar les seves artesanies i es van oferir una varietat d’activitats, incloent-hi degustacions de cava de productors locals, una exposició de fotografies antigues, una mostra del parc de vehicles de l’ADF, la participació dels alumnes de l’escola el Roure, i diverses activitats infantils.

L’esdeveniment s’emmarca en la Campanya de Promoció de la Poma de Pontons, que enguany celebra la 3a edició. Els visitants que van comprar a la fira participaran en un sorteig, actiu fins al 17 de desembre, amb premis que inclouen dos lots de productes locals i dos àpats en restaurants de Pontons. El sorteig i el número guanyador seran anunciats pròximament a través de les xarxes socials i les webs del Consell Comarcal i de l’Ajuntament de Pontons.

La Fira de la Poma de Pontons, un èxit rotund, és una clara mostra del compromís de l’Ajuntament i el Consell Comarcal amb la promoció dels productes locals i l’impuls de l’economia del municipi.